INFORMATIE BEHANDELINGEN

WAX BEHADELINGEN


Waxen

Voor het waxen van uw lichaam en uw gezicht bent u bij royalbeautynails aan het juiste adres! Bij het waxen worden de overtollige lichaams- en gezichtsharen helemaal verwijderd. Na het waxen duurt het gemiddeld 6 weken voordat het haar weer is aangegroeid. Waxen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.

Tips voordat  u gaat waxen:

  • Laat het haar groeien, je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.
  • Scrub je huid een paar dagen voor het waxen voor een optimaal resultaat.
  • Zorg er voor dat je huid helemaal schoon is bij de start van de behandeling, en smeer je vooraf niet in met body lotion of andere andere soorten creme’s


Tips na het waxen (24 tot 48 uur na de behandeling):

  • Douche niet te heet, ga niet in de sauna en wacht even met de zonnebank
  • Na 3 dagen mag je de huid weer gaan scrubben
  • Bij je eerste behandeling is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid ontstaat, deze kleur hoort binnen 24 uur te verdwijnen.

 Klik hier voor Wax Behadelingen


DIO DE LASER ONTHAREN

Diode  laser 808nm is het meest effectief laser voor definitieve ontharing. Het apparaat is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van ontharen.
Met de diode laser is het mogelijk om ieder huidtype te behandelen en het is effectief voor iedere haarkleur.
Onze ICE technologie zorgt ervoor dat de behandeling met de diode laser vrijwel pijnloos is. Ook maakt dit het apparaat extra veilig doordat je vrijwel geen kans hebt op verbrandingen van de huid.

Snel resultaat, het hele jaar door

Met de Diode Laser heb je snel resultaat. . De methode is pijnloos én geschikt voor alle huidtypen, inclusief de zongebruinde huid. Dit betekent dat je het hele jaar door jou klanten kunt behandelen. 

Overmatige en ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn, vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn zoals het gezicht, de armen en de benen. Diode laserontharing is de oplossing voor uw probleem. Het werkt snel, maar ook vooral effectief. Met slechts een paar behandelingen bent u haarvrij. Daarnaast is het ook nog eens pijnloos. royalbeautynails 

maakt gebruik van deze speciale manier en nieuwste technologievan behandelen

DIODE LASERONTHARING

royalbeautynails werkt met Diode laser. Dit lasersysteem is speciaal ontwikkeld voor ontharen en niet voor andere kwalen of aandoeningen. Juist daarom is het gespecialiseerd en goed ontwikkeld om uw ongewenste haargroei weg te halen. Deze manier van laseren geeft ook snelle en effectieve resultaat, na een aantal behandelingen ben je helemaal haarvrij. 

NOG MEER VOORDELEN VAN DE DIODE LASER

Er zijn nog meer voordelen van diode laserontharing. Het resultaat is blijvend: de haartjes blijven weg. Bij IPL laser ontharing is het resultaat tijdelijk: u bent wel even van uw haargroei af, maar na een tijdje komen ze terug, wat erg vervelend is. De haarzakjes worden namelijk niet vernietigd, maar tijdelijk verlamd. Daarnaast heeft u bij een IPL behandeling ook nog meer sessies nodig dan bij een diode behandeling. Gemiddeld heeft u voor een gewenst resultaat met een diode laser zes tot acht behandelingen nodig. Voor een gewenst resultaat met een IPL is dit vaak meer dan 12 behandelingen, zonder dat het dus een permanent resultaat heeft. Dit komt omdat een IPL (lichtflits) binnen een bepaalde tijd een minder groot huidoppervlak kan behandelen dan een diode laser. Een diode laser kan binnen een korte tijd een groot oppervlak pakken, waardoor het minder tijd kost om een deel van het lichaam te ontharen.

Klik hier voor Dio De Laser Ontharen


WIMPEREXTENSION & WIMPERLIFTING

Wimper Extension & Wimper Lifting

Wimperlifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik te maken van wimper extensions of mascara. De wimpers worden vanaf de wortel gelift en de behandeling is NIET schadelijk voor de wimpers. Deze unieke behandeling is geschikt voor alle wimpersoorten en lengte. Tijdens de behandeling wordt gebruik er gebruikt gemaakt van siliconen-pads, waarmee je wimpers vanaf de wortel worden gelift.

Afhankelijk van de haargroei cyclus van de eigen wimpers kan het resultaat wel 6 – 9 weken zichtbaar blijven.

Klik hier voor WimperexTension & WimperLifting


HydraFace

Gezichtsgloei-effect – met HydraFace

De huid is vaak de spiegel van ons welzijn en onthult daarom veel over ons dagelijks leven: leeftijd, stress, belasting, voeding of andere invloeden zoals UV-straling of gebrek aan vocht zijn – in de ware zin van het woord – in onze huid te zien. Huidonzuiverheden, rimpels of zelfs ziekten zijn dan soms de gevolgen. Hoewel moderne cosmetica specifieke remedies beloven voor een onzuivere en verouderde huidconditie met steeds nieuwe crèmes en tincturen, is er nog geen echte permanente oplossing gevonden. Zelfs pijnlijke, soms chirurgische ingrepen voor huidverfraaiing via laserapparatuur of injecties zijn voor veel van de getroffenen geen echt alternatief. Maar WELLCOTEC heeft de oplossing: het innovatieve HydraFace-apparaat HYDRA4FACE200.

 Klik hier voor prijs informatie